Selecteer een pagina

Donjacour Schoenen

Online en mobiele winkel voor moderne comfortschoenen

Onze mobiele winkel

Donjacour schoenen is een familiebedrijf dat sinds 1975 bestaat. Wij brengen een uitgebreide collectie mode- en comfortschoenen in verschillende wijdtematen, voor de modebewuste vrouw, die actief in het leven staat. Wij zijn gespecialiseerd in schoenen voor voeten die extra aandacht vragen. De schoenen zijn veelal geschikt voor het dragen van steunzolen of corrigerende inlays. Bij ons vind u de perfect passende schoen die tegelijkertijd modieus en stijlvol is.

ineke-en-bernd-donjacourWat kunt u van ons verwachten?

U kunt bij ons terecht voor kwaliteitschoenen met een optimaal draagcomfort, maar ook voor een deskundig en oprecht advies. Dit doen wij met veel plezier en hart voor ons vak. Bij ons staat u centraal! Kennis van pasvorm en schoeisel is bij ons vanzelfsprekend.

Onze mobiele winkel is regelmatig bij u in de buurt

Wij hebben geen vast winkelpand, maar hebben verkopen op wisselende locaties in met name de Randstad. Indien u ons wilt bezoeken, neem dan contact met ons op. Wij geven u dan onze verkooplocaties door die het beste aansluiten op uw woonadres. Wij helpen u dan graag persoonlijk met het vinden van een goed passende schoen, die past bij uw voeten en persoonlijkheid!

Onze merken

Wij voeren een groot assortiment van bekende kwaliteitsmerken.